Forside » DOT Engineering » Pipercross Filter » Viper filtre


DOT Engineering
Send to Print

Viper filtre

Pipercross Viper Induction Kit

Teknologien bag VIPER blev først set til Lotus 340R, men nu har Pipercross gjort det muligt for at bruge på en stadig voksende antal af populære biler.
VIPER gør brug af " velocity air force " for at lede kold luft direkte til motoren.
Tragten på filtret sørger for at kold luft taget bagved fronten føres direkte ind i VIPERENS 100 mm indgang, virvlende det igennem det unikke Pipercross " velocity " filter indeholdt i kevlar varmeskjoldet, og derefter ind i tragten for at øge dets tryk førend, det føres videre ind i induction systemet.

Kevlar varmeskjoldet sørger for at den kolde indsugningsluft beskyttes mod varmen fra motoren - derved opnås større fyldning - derved tilføres mere ilt ind i cylinderen, og derved opnås mere effekt.

Det omvendte flow teknologi filter og den 150 mm store tragt gør brug af det fysiske fænomen, luftens tendens  til at søge mod overfladen, derved skabes et højere luft flow ved kanten end i midten af tragten. Det unikke design af det koniske filter og tragten øger luftens hastighed og derved maksimeres trykket af det laminare lufttryk ind i motoren, igen resulterende i øget effekt.
 
Fysikken bag kan måske lyde en smule kompliceret, men effekt forøgelsen ved brug af VIPER i forhold til standard, vil straks kunne overbevise enhver.

Ligeså overbevisende vil udseendet af VIPER være - kevlar varmeskjoldet sammen med den polerede aluminiums indsugning, med den 150 mm tragt, vil være det fokuserende, øjet straks ser i enhvert motorrum.


Pipercross VIPER Induction Kit fås nu til de mest populære biler.

Nye Produkter
Yamaha R1 2007 - Power Commander
Dynojet Power Commander til Yamaha R1 2007
Aprilia RXV/SXV 450/550 K&N Filter Element
K&N Filter element til Aprilia RXV/SXV 450/550
Multi-Function Hub
til Power Commander IIIusb
LCD Farve Display
til Power Commander IIIusb
BMW (E87) 118i og 120i - K&N 57i Performance Kit
K&N Filter har lavet 57i Performance Kit til BMW 1 serie (E87) nu også til 1.8 ...
K&N Filter
K&N Luftfiltre til biler og motorcykler
Pipercross
luftfiltre til motorcykler og biler