Forside » Biler » Carbon Produkter » Airboxes


Biler
Send to Print

Carbon Airboxes

DOT Engineering er lagerførende i mange af de lækre luftfilterkasse / systemer fra Reverie. Designet af disse luftfiltrekasser er lavet med tre formål, flot design lav vægt, højtluftflow og støjdæmpning.

De fleste af systemerne kan kombineres til mere eller mindre lukkede systemer for støjdæmpning, som idag er meget vigtig til bane- og klubdage på racerbaner. Også af hensyn til periodisk syn er støjdæmpning vigtig.

Desuden sikrer disse carbon systemer også at motoren får luft der har omgivelses temperatur og ikke motorrums temperatur. Herved er der ofte en meget betydelig effektforøgelse.

Luftfilterkasserne fåes efter to principper.

  1. Remote filterbox, for montering af luftfilterkasse på slange ofte siddende i skærmkasse eller anden sted i motorrum.
   • Suzuka filterbox, til montering på slange eller MC Vakuumkarburator eller Flatslidekarburator, med mulighed for intern og extern filter montering.
   • Daytona filterbox, til montering på slange, med mulighed for intern og extern filter montering.
  2. Filterboxe til montering direkte på karburator eller spjældhuse....
   • Silverstone filterbox, til montering direkte på dobbelt-karburator såsom Weber DCOE og Dellorto DHLA eller spjældhuse, med kombineret intern filter montering eller extern filter montering.
   • Interlagoes filterbox, til montering dobbelt-karburator såsom Weber DCOE og Dellorto DHLA eller spjældhuse, men med extern filter montering.
   • Hockenheim filterbox, til til montering direkte på lodrette dobbelt-karburator såsom Weber IDA, IDF og Dellorto DRLA eller lodrette spjældhuse, med kombineret intern filter montering eller extern filter montering.
Airboxes
Ducts & Scoops
Steering Wheel
Gear knop